Mattvätt Göteborg med omnejd

Mattvätt Göteborg

Professionell mattvätt Göteborg av högsta kvalitet

Mattvätt Göteborg hjälper dig med rengöring av mattor. De kan vara av en mängd olika material, och vi hjälper dig att tvätta dem alla! En vanlig metod för att tvätta mattor är plantvättning, där mattorna tvättas med vatten. Olika mattor kan ha olika tvättråd och vi följer alltid dessa. 

Mattor är för många ett viktigt inslag i ett ombonat hem.

Samtidigt utsätts mattor ofta för påfrestningar, såsom fläckar och slitage och de kan dra åt sig lukt. För att hålla mattor i ett gott skick är det viktigt att rengöra dem. Om du letar efter mattvätt i Göteborg finns vi här för dig. Vi har tillgång till både mattvätt och grovtvätt, och vet även hur mattor bäst torkas efter att de har rengjorts.

Vi har erfarenhet av mattrengöring av många olika material, storlekar och utföranden. Vi kan hantera både ömtåliga material som handknutna mattor och silkesmattor. Vi kan också hantera mer slittåliga mattor som trasmattor. I synnerhet ömtåliga mattor är extra viktigt att lämna in till tvätteri, då de ofta kan förstöras helt av felaktig rengöring och vara svårt att åtgärda i efter hand. Felaktiga rengöringsmedel kan påverka fiber i materialet och göra så att mattan får en annan form än den tänkta, vilket ger en bucklig och ojämn matta som resultat. Av den anledningen ser vi alltid till att uppmuntra personer att vända sig till tvätteri om de inte själva är helt säkra på hur mattor bäst rengörs.

Den rengöring du bör göra av dina mattor på egen hand är regelbunden dammsugning. Detta bör i regel ske minst en gång i veckan, då de ofta drar åt sig damm och smuts. Mattrengöring bör göras i snitt en gång varje eller vartannat år. Detta gör så att lukt försvinner från mattorna, samtidigt som deras utseende blir fräschare genom att fläckar och missfärgningar kan tas bort. 

Vi tvättar din matta:

Mattvätt Göteborg
Mattvätt Göteborg

Viskomattor och limmad fåll tvättas på egen risk.

 

Professionell mattvätt Göteborg

Lämna dina hårt smutsade mattor hos oss!

Kemtvätt Göteborg

Fyll i detta formulär så får du en kostnadsfri offert